Στην Αχαΐα αύριο ο Πέτσας και κλιμάκιο για την αυτοψία στα καμένα της Ζήριας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην Πάτρα θα βρεθεί αύριο Τρίτη αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικων Στέλιος Πέτσας, συνοδευόμενος από δυο αρμόδιους Γενικούς Γραμματείς και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, προκειμένου να γίνει μια πρώτη αποτίμηση των καταστροφών από την πυρκαγιά στην Αιγιάλεια, καθώς και αξιολόγηση για τα απαιτούμενα μέτρα αποκατάστασης και στήριξης των πληγέντων.

Πιο αναλυτικά, την πρώτη αποτίμηση των καταστροφών από την πυρκαγιά στην Αιγιάλεια θα κάνει αύριο, Τρίτη (3/8), κυβερνητικό κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για Θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα, τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών, Γιώργο Καραγιάννη, τον Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων Κωνσταντίνο Αραβώση και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο. Εκτός των ζημιών θα γίνει και αξιολόγηση για τα απαιτούμενα μέτρα αποκατάστασης και στήριξης των πληγέντων.

Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Περιφέρεια, στις 9.30, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, δημάρχων της περιοχής, της ηγεσίας των σωμάτων ασφαλείας και υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας. Θα ακολουθήσει αυτοψία σε πληγείσες περιοχές.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.