Στη φυλακή το μοντέλο για την κοκαΐνη – Ζήτησε από τον Κούγια να αναλάβει την υπεράσπιση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε την Πέμπτη το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο όταν σε έλεγχο της Αστυνομίας βρέθηκαν 35 φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητό του.

Χθες, όπως αναφέρεται  σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια, μετά την απόφαση περί προσωρινής κρατήσεως, η 31χρονη επικοινώνησε με τον γνωστό δικηγόρο και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Το δικηγορικό γραφείο θα τοποθετηθεί  μόλις λάβει αντίγραφα της δικογραφίας.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια αναφέρει τα εξής:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι χθες, μετά την απόφαση περί προσωρινής κρατήσεως, την οποία έλαβε η κα Ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του κου Εισαγγελέα που γνωμοδότησε, η κυρία Αφροδίτη Μπάρμπα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή της και να υποστηρίξει την αθωότητά της, διατηρώντας μαζί με τον κ. Κούγια την εκ των συνηγόρων της συνάδελφο κα Αικατερίνη Δήμου.

Το δικηγορικό μας γραφείο, μόλις λάβει αντίγραφα της δικογραφίας σήμερα και πληροφορηθεί τα όσα υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ και τα όσα υποστηρίζει η εντολέας μας, θα τοποθετηθεί επισήμως με δελτίο τύπου.

Αθήνα, 27 Αυγούστου 2021

Με εκτίμηση

Αλέξιος Χ. Κούγιας»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.