Οι πρώτες αναρτήσεις της Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό από τον Χατζηγιάννη και οι διακοπές στη Σαμοθράκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Το ζευγάρι, έπειτα από 12 χρόνια σχέσης, αποφάσισε να χωρίσει, μέσα από μια κοινή δήλωση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Espresso. «Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί» είναι τα λόγια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια.

Λίγα 24ωρα μετά τη γνωστοποίηση του χωρισμού, η ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Ιnstagram. Ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της, στις οποίες ποζάρει με το μαγιό της και γράφει: «Σαν τη φύση δεν έχει».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Εspresso, η Ζέτα Μακρυπούλια αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της με τον φίλο της Νίκο Μουτσινά στη Σαμοθράκη, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γεμίζει τις μπαταρίες του, μιας και καλλιτεχνικά έχει πολλά σχέδια στο μυαλό του και είναι αποφασισμένος να τα υλοποιήσει.

Η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού. Ωστόσο, ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι του τραγουδιστή στην Άνω Γλυφάδα προκειμένου να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σκοπεύει να αφήσει το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε με τη Ζέτα και να πάει σε άλλο σπίτι του, πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας, κάνοντας ένα restart στην καθημερινότητά του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.