Περί ψυχικής ισορροπίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο γνωστός Πατρινός δικηγόρος και πρ. βουλευτής Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης, μας εξηγεί γιατί… μείωσε το σχολιασμό της επικαιρότητασς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -και φυσικά έχει δίκιο ο άνθρωπος:

Απάντηση προς διαδικτυακούς φίλους: Ναι, μείωσα τον συνήθη ρυθμό σχολιασμών μου για λόγους αυτοπροστασίας και ψυχικής ισορροπίας. Γιατί, ποια ορθολογική σκέψη θα μπορούσε να προσεγγίσει αλώβητη, τα πιο κάτω γεγονότα, μόλις του τελευταίου 24ώρου;;

1) Δήμαρχος, έμπλεος αγωνιστικής έξαρσης, δηλώνει ότι προέβη σε κατεδάφιση ιδιωτικού κτίσματος γνωρίζοντας ότι παρανομεί και θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

2) Καθηγητής πανεπιστημίου γνωματεύει ότι το ισχαιμικό επεισόδιο του κ. Χαρδαλιά είναι παρενέργεια του, προ 7μήνου, εμβολιασμού του.

3) Κορυφαίος αθλητής, με παγκόσμια αναφορά και ίνδαλμα για πολλούς νέους και όχι μονο, δηλώνει κυνικά ότι θα εμβολιαστεί εάν αυτό καταστεί υποχρεωτικό για την καριέρα του.

4) Συνδικαλιστική οργάνωση υγειονομικών!! υπεραμύνεται του συνταγματικού (sic) δικαιώματος (sic, sic) μελών του να μην εμβολιαστούν, απειλώντας ακόμα και με τη διάλυση του υγειονομικού συστήματος.

Μόνο η ανάγνωσή τους, σε εξουθενώνουν.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.