Πάτρα: Υπό κατάληψη τα Γραφεία των Διοικήσεων σε ΠΠΝΠ και “Άγιο Ανδρέα”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε κινητοποιήσεις έχουν προχωρήσει από το πρωί της Δευτέρας οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» αποκλείοντας τα γραφεία της Διοίκησης και στα δύο Νοσηλευτικά Ιδρύματα, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών.

Με στάση εργασίας και συγκέντρωση στον χώρο του σωματείου στέλνουν μήνυμα πως θα συνεχίσουν και θα εντείνουν τις κινητοποιήσεις.

Σημειώνεται πως από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, εκπνέει η διορία για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, οι οποίοι, σύμφωνα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης, θα τεθούν σε καθεστώς αναστολής της εργασίας τους.

Η απόφαση για την ανάκληση αδειών στους υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί, επισημοποιήθηκε με το έγγραφο που απέστειλαν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, στο ΕΚΑΒ, στον ΕΟΔΥ και τις δημόσιες Δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) δηλαδή, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα και Περιφερειακά/Τοπικά Ιατρεία καθώς και των Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ).

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.