Πάτρα: Αστατος σήμερα Παρασκευή ο καιρός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αστατος προβλέπεται ο καιρός σήμερα Παρασκευή , για την Πάτρα.

Συννεφιά, διαστήματα με ήλιο , αλλά και πιθανότητα ασθενούς βροχής προς τις μεσημβρινές ώρες προβλέπεται.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φθάσει τους 33 βαθμούς, αλλά λόγω υψηλής υγρασίας (90%), η αίσθηση θα είναι για 36 βαθμούς.

Αναλυτικά:

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα και τις θερμές ώρες της ημέρας σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. Παράλληλα, περαιτέρω αύξηση θα παρουσιάσουν οι συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 32 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 35-36 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 34, στη Θεσσαλία από 16 έως 3739, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 37 βαθμούς και ενδεχομένως σε πολύ τοπικό επίπεδο 38-39 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 32, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 35 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 37-38 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ, στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Δυτικό ρεύμα με εντάσεις που πρόσκαιρα θα φτάσουν τα 6 μποφόρ αναμένεται στον Κορινθιακό.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.