Μια ιδιαίτερη ανάρτηση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Η διευθύντρια του Οδοντιατρικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Σίσσυ Αυγερινού, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb:
Έχω τη μεγάλη τιμή να μου έχει διηγηθεί ο πατήρ Αντώνιος την ιστορία αυτή πριν 8 χρόνια. Από τότε δεν σταματώ να σκέφτομαι, ότι αν ένας άνθρωπος που έχει ένα όραμα και πιστεύει σε αυτό κατάφερε να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους και να κάνει τόσα πράγματα, καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να έχουμε οράματα και να αγωνιζόμαστε γι αυτά. Ο πατέρας Αντώνιος, εκτός από τη μεγάλη του προσφορά σε παιδιά, αλλά και οικογένειες αποτελεί και μια μεγάλη έμπνευση για τη δύναμη που έχει ο άνθρωπος όταν έχει οράματα και παλεύει γι’ αυτά.
«…Ήταν το 1998 όταν νεαρός ιερέας μόλις 26 ετών διορίστηκα στον Άγιο Γεώργιο της Ακαδημίας Πλάτωνος. Θέλησα να γνωρίσω το πραγματικό ποίμνιο, να καταλάβω γιατί τα παιδιά ήταν παραβατικά, γιατί έμεναν στο δρόμο σαν αγρίμια και έμπαιναν σε συμμορίες.
Ένα απόγευμα λοιπόν είδα κάποιους εφήβους να παίζουν μπάσκετ. Τους πλησίασα και έπαιξα μπάσκετ μαζί τους φορώντας το ράσο. Ήταν η αρχή του ταξιδιού…»
«Η Κιβωτός του Κόσμου μετράει σήμερα σχεδόν 23 χρόνια δράσης.
Via Πάτερ Αντώνιος
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.