Μέσι: Οι δικηγόροι του Αργεντινού ταξίδεψαν στη Γαλλία για να διευθετήσουν τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με την Παρί

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεζ Ζερμέν θεωρείται δεδομένη και οι δικηγόροι του 34χρονου σούπερ σταρ ταξίδεψαν στη Γαλλία, προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal. Αυτό ισχυρίζεται η εφημερίδα της Αργεντινής, η «Ole», που αναφέρει πως απομένουν τα τυπικά για να μπουν οι υπογραφές.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν ουσιαστικά πάρει το δρόμο τους, με τον πατέρα του Μέσι, Χόρχε, να τρέχει το ζήτημα, ενώ από πλευράς των Παριζιάνων. στις διαπραγματεύσεις συμμετέχουν ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο αλλά και ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ – Κελαϊφί.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο, ωστόσο δεν έχουν ακόμα αποφασιστεί οι ετήσεις απολαβές του «Pulga», ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα υπάρξει κάποιο πριμ υπογραφής.

Ο Μέσι θα δώσει την Κυριακή το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου για να αποχαιρετήσει την Μπαρτσελόνα και ίσως εκεί να ανακοινώσει και την απόφασή του για την επόμενη ομάδα της καριέρα τους, που δεν θα είναι άλλη από την Παρί Σεζ Ζερμέν.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.