Γιάννης Πλακιωτάκης: Επιστολή στους Λιμενικούς για να εμβολιαστούν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Να εμβολιαστούν άμεσα ζητά από τους ανεμβολίαστους Λιμενικούς και υπαλλήλους του υπουργείου του ο Γιάννης Πλακιωτάκης με επιστολή του, την Τρίτη (17.08.2021).

Στον επιστολή του, ο Γιάννης Πλακιωτάκης απευθύνει κάλεσμα στα στελέχη του Λιμενικού και το προσωπικό του υπουργείου Ναυτιλίας, που δεν έχει εμβολιαστεί, να το κάνει άμεσα, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ασφαλές τείχος ανοσίας απέναντι στον ιό του κορονοϊού και τις μεταλλάξεις του.

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Ναυτιλίας, η επιστολή εστάλη σήμερα (17.08.2021) προς όλες τις αρμόδιες διευθύνσεις του Λιμενικού και των υπηρεσιών του υπουργείου Ναυτιλίας και σε αυτήν ο Γιάννης Πλακιωτάκης επισημαίνει ότι «ο εμβολιασμός, ειδικότερα όσων έρχονται σε επαφή με μεγάλο αριθμό πολιτών, αλλά και όσων υπηρετούν σε θέσεις μέγιστης ευθύνης για την φύλαξη των συνόρων της πατρίδας μας και την ασφάλεια των συμπατριωτών μας, αποτελεί ταυτοχρόνως κοινωνική ευθύνη και εθνική προτεραιότητα».

Επισημαίνει ότι τα στελέχη του υπουργείου Ναυτιλίας, αλλά και του Λιμενικού έχουν διαχρονικά αποδείξει ότι συμπεριφέρονται με υπευθυνότητα και λειτουργούν με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και καλεί όσους δεν το έχουν κάνει ακόμα, να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους και να παρακινήσουν και τους συναδέλφους τους που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, να εμβολιαστούν.

«Η προστασία της υγείας σας, η προστασία της υγείας αγαπημένων σας προσώπων, η προστασία των συναδέλφων σας και των πολιτών, αποτελούν κρίσιμη προτεραιότητα για να είστε υγιείς και να μπορείτε να προσφέρετε σημαντικό έργο για την πατρίδα» επισημαίνει στην επιστολή του ο υπουργός Ναυτιλίας.

Προσθέτει επίσης, ότι «η ανθρωπότητα, η πατρίδα μας, κάθε μία και κάθε ένας από εμάς, βιώνουμε εδώ και 16 μήνες, μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, που έχει ιδιαιτέρως δυσμενείς επιπτώσεις όχι μόνο στην καθημερινότητα, την ποιότητα ζωής και την οικονομία, αλλά -δυστυχώς- και στην υγεία διακοσίων μέχρι σήμερα εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, με πολύ μεγάλες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.