Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Έκτακτη ενημέρωση Χαρδαλιά (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η μεγάλη φωτιά στην Βαρυμπόμπη μαίνεται και ο Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε σε έκτακτη ενημέρωση.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, «έκτακτη ενημέρωση για την εξέλιξη των σημερινών πυρκαγιών από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά από το συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής».

Σημειώνεται εδώ πως εκτάκτως βρέθηκε νωρίτερα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι, όπου ενημερώθηκε για τη μεγάλη φωτιά στη Βαρυμπόμπη.

Αμέσως μετά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου. Από εκεί, θα συνεχίσει να ενημερώνεται από τους αρμόδιους για την εξέλιξη της φωτιάς.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου: “Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Χαλάνδρι και ενημερώθηκε για τις πυρκαγιές που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Βαρυμπόμπη και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, οι μεγαλύτερες εκ των οποίων στην Εύβοια, στη Μεσσηνία και στην Κω.
Όλα τα διαθέσιμα μέσα και οι δυνάμεις έχουν ριχτεί στη μάχη στα πολλαπλά μέτωπα. Ο Πρωθυπουργός ενημερώνεται διαρκώς για την εξέλιξη των πυρκαγιών. Αυτές τις δύσκολες ώρες προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.