«Είμαι συγκινημένη, τι να λέμε…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Aλεξάνδρα Δημοπούλου (ΙΤΥΕ – πανεπιστήμιο Πατρών, σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων στο θέμα των αδέσποτων ζώων), έκανε μια ακόμη ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb, με happy end:
Σαν έναν διψασμένο στην έρημο έχουμε ανάγκη από καλά νέα.
Θλίψη, κούραση, ένταση, απόγνωση και πάλι ελπίδα.
Είναι η ζωή και αξίζει.
Έχω τη χαρά και την τιμή λοιπόν να σας παρουσιάσω εγώ η ίδια αυτό το κάτι, το υπέροχο, το πιο όμορφο νέο που θα μας «ξεδιψάσει»!
Ο σκύλος ο ΜΠΑΜΠΗΣ ο φοβιστικός γίγαντας, που η ιστορία του ξεκινάει κάπου την περασμένη χρονιά, ο «κακός» άνευ όρων δαγκωνιάρης που όλοι έτρεμαν πριν και μετά την περισυλλογή του, το καλόψυχο όμως τέρας, μα που η ευθανασία του ήταν μέσα στα πλαίσια μια ανάσα δίπλα, και φαινόταν να είναι η λύση για όλους εκτός από εμάς ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ από την εκπαιδεύτριά του Georgia Ktistaki.
Είμαι συγκινημένη τι να λέμε…
Η Γιωργία έγινε εδώ και ένα χρόνο ο κόσμος όλος για το Μπάμπη, το αποκούμπι του στην τυραννισμένη ψυχή του, η ανάπαυση στο ταλαιπωρημένο κορμί του.
Τον φοβόντουσαν όλοι τόσο που ακόμα και τροφή και νερό με δυσκολία του παρείχαν μετά την περισυλλογή.
Ο άνθρωπος που με κάλεσε να βρούμε λύση με έντονο προβληματισμό ήταν η Dora Aglt εθελόντρια συναγωνίστρια, η οποία με αγωνία μου εξήγησε πως ο φουκαράς ο ΜΠΑΜΠΗΣ ουδόλως κακοπροαίρετος είναι αλλά μόνο αποδιωγμένος με κλωτσιές και πέτρες, και του αξίζει να σωθεί.
Ο άνθρωπος που ανταποκρίθηκε αμέσως στο δικό μου κάλεσμα και τον ευγνωμονώ γι αυτό είναι ο George Katsimigas υπεύθυνος περισυλλογής ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ και μου είπε «Μην ανησυχείς ο σκύλος θα σωθεί, θα μιλήσω με τη γυναίκα μου Georgia Ktistaki η οποία θα ασχοληθεί με την εκπαίδευσή του και θα δούμε πως θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί του και να τον βελτιώσουμε».
Ο Μπάμπης ήταν όντως δύσκολος και υπήρξε φορά που έφερε σε κίνδυνο το Γιώργο, όμως συνέχισαν με υπομονή και η Γιωργία με τη γνώση της και τη γαλήνη που τη διακατέχει έφερε αποτέλεσμα.
Ο κόσμος του Μπάμπη άλλαξε.
Σήμερα, ένα χρόνο σχεδόν μετά, έχουμε επίσημα αίτημα υιοθεσίας του ΜΠΑΜΠΗ από τη ΓΙΩΡΓΙΑ γιατί ο Μπάμπης έτσι κι αλλιώς είναι ένα μέλος της οικογένειας του George Katsimigas + Georgia Ktistaki κι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει ακόμα κι αν ο κόσμος γυρίσει ανάποδα.
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΘΗΣΑΥΡΟΙ.
Καλή ζωή με χαρές, με όνειρα, και με καρδιές γεμάτες καλοσύνη.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.