ΔΕΗ: Διαγραφές οφειλών σε πυρόπληκτους- Όλες οι λεπτομέρειες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διαγραφή οφειλών ανακοίνωσε η ΔΕΗ για όσους έχουν υποστεί ολική καταστροφή περιουσίας από τις φωτιές. Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε νωρίτερα την Τρίτη (10.08.2021) η ΔΕΗ αναφέρονται τα εξής: «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία (σ.σ. η ΔΕΗ) στέκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Ανταποκρινόμενη πλήρως στη διαχρονική της σχέση με τους πελάτες της προχωρά σε διαγραφή οφειλών για τους οικιακούς πελάτες της, των οποίων τα σπίτια έχουν καταστραφεί από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Συγκεκριμένα, θα διαγραφεί το σύνολο των οφειλών, που αφορούν σε χρεώσεις ενέργειας, προς τη ΔΕΗ είτε αυτές είναι ληξιπρόθεσμες είτε τρέχουσες οφειλές.

Η επιχείρηση θα αναλάβει τη διαγραφή μετά την ενημέρωσή της από το μητρώο πληγέντων για τους πολίτες που ανήκουν στο πελατολόγιό της. Οι πελάτες θα ενημερωθούν εγγράφως για τη διαγραφή της οφειλής τους, η οποία θα πραγματοποιηθεί έως το τέλος του τρέχοντος έτους», καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΕΗ για τους πυρόπληκτους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.