Αναβολή στην έναρξη της Super League 1 – Αυτά είναι τα νέα δεδομένα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αναβολή και επίσημα, λοιπόν! Η Super League 1 δεν θ’ αρχίσει την ίδια ώρα που τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη έχουν ξεκινήσει κανονικά!

Ηδιαφωνία για την κεντρική διαχείριση από την επόμενη σεζόν έφερε την αναβολή της σέντρας, που ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό το πρωτάθλημα να μην αρχίσει ούτε το σαββατοκύριακο 28/29 Αυγούστου κι έτσι να πούμε… καλό Σεπτέμβριο και μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας!

Οι επτά που έχουν εξασφαλισμένη τηλεοπτική στέγη προτείνουν πρωτάθλημα με κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024. Οι επτά που δεν έχουν παραχωρήσει – προς το παρόν – τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα σε κάποιο συνδρομητικό κανάλι, δέχονται αυτήν την πρόταση αρκεί να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Προς το παρόν, Βόλος, Παναιτωλικός, Αστέρας, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικός έχουν στα χέρια τους μία πρόταση από την COSMOTE TV ύψους περίπου 1.3 εκατ ευρώ το χρόνο. Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται μόνος του.

Ετσι, οι έξι κι ο «δικέφαλος του Βορρά» θα δεχτούν την κεντρική διαχείριση από τη σεζόν 2023-2024 εφόσον εξασφαλίσουν κι αυτοί περισσότερα χρήματα για τη διετία που δεν θα έχουν έσοδα από εμπορικές συμφωνίες και τηλεοπτικά συμβόλαια που θα περιλαμβάνει η κεντρική διαχείριση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.