Αχαΐα: Έφυγε από τη ζωή ο δάσκαλος Σταύρος Κουραχάνης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Βαθιά συγκίνηση έχει προκαλέσει στο Σταυροδρόµι Τριταίας αλλά και στην Πάτρα ο πρόωρος θάνατος του συνταξιούχου δασκάλου Σταύρου Κουραχάνη, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει αντιδήµαρχος στον πρώην ∆ήµο Τριταίας και πρόεδρος της πρώην Κοινότητας Σταυροδροµίου.

Επί σειρά ετών ήταν δάσκαλος στο 9ο ∆ηµοτικό Σχολείο της Πάτρας (στο συγκρότηµα Γλαράκη) ενώ έκλεισε την θητεία του στο ∆ηµοτικό Σχολείο του Σταυροδροµίου µε τη θέση του ∆ιευθυντή.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν υπέροχο άνθρωπο, έναν αξιαγάπητο δάσκαλο που αγαπούσε τους μαθητές αλλά και τους συναδέλφους του, καθώς επίσης για έναν υποδειγματικό οικογενειάρχη.

Με την σύζυγό του Θεοδώρα έζησαν μια όμορφη ζωή και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιώργο δικηγόρο και νυν πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερυμάνθου και τον Κωνσταντίνο, επιχειρηματία, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει ένα εγγονάκι.

Ο ∆ήµαρχος Ερυµάνθου Θεόδωρος Μπαρής, η δηµοτική Αρχή και το ∆ηµοτικό Συµβούλιο Ερυµάνθου εκφράζουν τα θερµά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο του ∆ηµοτικού Συµβουλίου, Γιώργο Κουραχάνη για την αιφνίδια απώλεια του αγαπηµένου του πατέρα, Σταύρου Κουραχάνη. Η κηδεία θα τελεστεί σήµερα στις 6 µ.µ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Σταυροδρόµι Τριταία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.