Ρωσία: Θρίλερ με αεροσκάφος που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ – Ζωντανοί όλοι οι επιβαίνοντες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Θρίλερ επικράτησε με την τύχη ενός ρωσικού επιβατηγού αεροσκάφος Antonov με 17 επιβαίνοντες, το οποίο χάθηκε από τα ραντάρ στην περιοχή Τομσκ, στη Σιβηρία, το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν ότι το αεροσκάφος εντοπίσθηκε και «όλοι οι επιβαίνοντες είναι ζωντανοί», μετέδωσε αργότερα το πρακτορείο TASS, κάνοντας λόγο για «σκληρή» αναγκαστική προσγείωση, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για βλάβη στον έναν από τους δύο κινητήρες του.

TASS VIA GETTY IMAGES

Νωρίτερα είχε μεταδώσει ότι το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ στην περιοχή που βρίσκεται το χωριό Μπατσκάρ. Σύμφωνα με το TASS «εξέπεμψε σήμα κινδύνου».

Με νεότερο τηλεγράφημά του, το πρακτορείο ενημέρωσε ότι το επιβατηγό αεροπλάνο, τύπου AN-28, βρέθηκε. Επικαλούμενο πηγή από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, ανέφερε επίσης ότι το πλήρωμα και οι επιβάτες δεν τραυματίστηκαν.

TASS VIA GETTY IMAGES

Αυτές οι πληροφορίες φαίνεται ότι επιβεβαιώθηκαν επίσης από το Υπουργείο Καταστάσεων Εκτακτης Ανάγκης. Το τμήμα σημείωσε επίσης ότι υπήρχαν 19 άτομα στο αεροσκάφος, συμπεριλαμβανομένων δύο παιδιών.

Με τη σειρά του, το Κέντρο Αναζήτησης και Διάσωσης Αεροπορίας της Σιβηρίας ανέφερε ότι το χαμένο σκάφος βρέθηκε από διασώστες.

Το αεροπλάνο ανήκει στην αεροπορική εταιρεία Sila της Σιβηρίας και πραγματοποιούσε την πτήση Κέντροβι-Τομσκ. Απογειώθηκε με καθυστέρηση 10 ωρών εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.