Βίντεο: Η αστεία προσπάθεια γοριλών να αποφύγουν τη βροχή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα viral βίντεο από ζωολογικό κήπο της Νότιας Καρολίνας δείχνει τις ξεκαρδιστικές προσπάθειες μιας ομάδας γοριλλών να προσπαθούν να αποφύγουν την βροχή, ακριβώς όπως οι άνθρωποι.

Οι γορίλλες στο ζωολογική κήπο Ρίβερμπανκς στην Κολούμπια φαίνονται να προσπαθούν να καλυφθούν κάτω από μια προεξοχή. Κάθε μία από τους δύο θηλυκούς γορίλες φαίνεται να κρατά ένα μωρό στην αγκαλιά της, ψάχνοντας προσεκτικά μια έξοδο διαφυγής χωρίς να βραχούν.

«Οι γορίλες είναι μαγευτικά, μεγαλοπρεπή πλάσματα γεμάτα χάρη και ομορφιά… εκτός κι αν βρέχει» ανέφερε ο Μπρουκ Χάνσινγκερ στο βίντεο που ανάρτησε στο Facebook.

Ένας γενναίος γορίλας με το όνομα Ακακία, φαίνεται να αγκαλιάζει τον τοίχο της προεξοχής σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιήσει το νερό που πέφτει επάνω του. Οι τρεις εναπομείναντες γορίλλες ακολούθησαν το παράδειγμά του, με εκφράσεις αποστροφής για την βροχή, σαν να ήταν άνθρωποι.

Φυσικά, το βίντεο έγινε viral και έχει προβληθεί πάνω από 8 εκατομμύρια με πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να προτείνουν να στείλουν ομπρέλες στους γορίλλες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.