Βίντεο: Η αποθέωση του νέου αθλήματος του Skateboarding

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο εντελώς χαρακτηριστικός τίτλος είναι: ”Όλα αρχίζουν με ένα σπρώξιμο”. Είναι ένα βιντεοκλίπ – ύμνος για το Skateboard, που θα κάνει το μεγάλο ντεμπούτο του ως ολυμπιακό άθλημα στο Τόκιο, μετά τις 23 Ιουλίου.

Με φωτισμό, μουσική και θεατρικότητα που παραπέμπει ευθέως σε ταινία Τζειμς Μποντ, καθηλώνει από το πρώτο δευτερόλεπτο, όταν βλέπεις αρχικά τον Τόνι Χόουκ να ρολάρει νύχτα μέσα σε ένα τούνελ. Ο Χόουκ, γνωστός και με το ψευδώνυμο Birdman, είναι Αμερικανός επαγγελματίας skateboarder, επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας Skateboard Birdhouse. Tου ανήκει η πατρότητα της μυθικής φιγούρας “900” που εκτέλεσε με σκέιτμπορντ το 1999 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια έγινε ήρωας σε βιντεοπαιχνίδια , ενώ αποσύρθηκε από τον επαγγελματικό αθλητισμό το 2003 και τα τελευταία χρόνια θεωρείται ως ένας από τους πιο επιδραστικούς skateboarders όλων των εποχών. Εδώ η μεγάλη στιγμή του με την φιγούρα “900″…

Στο βίντεοκλιπ εμφανίζεται μετά από μερικά δευτερόλεπτα δίπλα του ο Νάιτζα Χιούστον. Είναι Αμερικανός επαγγελματίας skateboarder και παγκόσμιος πρωταθλητής το 2010, 2012, 2014, 2017 και 2019. Είναι επίσης ο υψηλότερα αμειβόμενος skateboarder στον κόσμο.

Για τους ειδήμονες του σκέιτμπορντ και με δεδομένο το πόσο πλούσιος και διάσημος είναι ήδη ο Χιούστον, το ερώτημα για τους Αγώνες του Τόκιο είναι αν είναι αυτός που χρειάζεται τους Ολυμπιακούς Αγώνες ή οι Ολυμπιακοί που τον  χρειάζονται!
Απολαύστε το επίσημο βίντεοκλιπ του Skateboard για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που προκαλεί και τον πλέον δύσπιστο να παρακολουθήσει ένα άθλημα – άγνωστο στους πολλούς… 

πηγές: Olympics.com. Wikipedia, www.themanual.com/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.