Βίντεο: Ανάρπαστα τα εσώρουχα που σχεδίασε η Κιμ Καρντάσιαν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά την ανακοίνωση της εταιρείας «SKIMS», με επικεφαλής την Κιμ Καρντάσιαν, ότι είναι ο επίσημος σχεδιαστής των εσωρούχων της Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ και διαλέγοντας την Κέιτ Μος για τη νέα διαφημιστική καμπάνια, η νέα συλλογή σημείωσε τεράστια επιτυχία σε πωλήσεις που σχεδόν εξαντλήθηκε.

Σημειώνεται πως η εταιρεία της Κιμ Καρντάσιαν στην ανακοίνωση της προτρέπει τους θαυμαστές της να αγοράσουν τα εσώρουχα αυτά που οι αθλητές των ΗΠΑ θα φορέσουν σε λίγες ημέρες. Μάλιστα, μερικά από τα αθλητικά ρούχα έχουν το λογότυπο «ΤΕAM USA» και την αστερόεσσα σε χρώματα γκρι, λευκό, καφέ και μπλε.

Τα εσώρουχα κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες και τα περισσότερα νούμερα έχουν εξαντληθεί. Η εταιρεία ανακοίνωσε στο Instagram ότι έχουν παραμείνει πολύ λίγα και ότι εργάζονται για την ανανέωσή τους.

«Αυτό που κάνει η Κιμ είναι τόσο φρέσκο και μοντέρνο. Δημιουργεί εσώρουχα που θέλουν πραγματικά οι γυναίκες και τους ταιριάζουν τέλεια: τα φοράω εγώ, η κόρη μου, ακόμη και η μητέρα μου!», σχολίασε η Κέιτ Μος. Υπενθυμίζεται πως η εταιρία εσωρούχων ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.