Τραγωδία στη Νίκαια: Οι συνθήκες του τροχαίου- Πώς χάθηκε η 7χρονη Παναγιώτα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στα χέρια της τροχαίας Κορυδαλλού βρίσκεται το υλικό που έχουν συλλέξει οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να αποσαφηνιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έγινε η τραγωδία και έχασε τη ζωή της η 7χρονη Παναγιώτα, το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με τις εικόνες που κατέγραψε κάμερα που βρίσκεται στην περιοχή, διακρίνεται ένα τουριστικό λεωφορείο το οποίο σταματάει στο κόκκινο φανάρι στη Γρηγορίου Λαμπράκη.

Οι τρεις επιβάτες που κατεβαίνουν είναι η 7χρονη Παναγιώτα, η ξαδέρφη της και η θεία της, οι οποίες επέστρεφαν από το μπάνιο τους.

Κάθονται για μερικά δευτερόλεπτα πάνω στη διάβαση και φαίνονται να διστάζουν να περάσουν απέναντι. Εκείνη τη στιγμή στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου που είναι άδεια πλησιάζει ένα κόκκινο φορτηγό. Ο οδηγός του χωματουργικού έχει στα δεξιά μπροστά του ένα άλλο λευκό φορτηγό. Πλησιάζει και σταματάει στο φανάρι για να στρίψει αριστερά.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή η γυναίκα κινείται βιαστικά στη διάβαση για να περάσει απέναντι. Κρατάει σφιχτά από το χέρι της την εφτάχρονη ανιψιά της και πίσω ακολουθεί η 12χρονη κόρη της , όταν ξαφνικά ακούγονται ουρλιαχτά με τα δύο κοριτσάκια να βρίσκονται κάτω από τις ρόδες του χωματουργικού. Η 7χρονη Παναγιώτα βρήκε τραγικό θάνατο ενώ η 12χρονη ξαδέρφη της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ υπεβλήθη σε επέμβαση στη λεκάνη αργά χτες το απόγευμα.

Ο οδηγός κρατείται στο τμήμα της τροχαίας Κορυδαλλού, ενώ από χτες το απόγευμα που έγινε γνωστή η τραγική είδηση σπεύδουν στο σημείο συγγενείς, φίλοι αλλά και άγνωστοι κι αφήνουν λουλούδια και σημειώματα που γράφουν «Καλό ταξίδι αγγελούδι μου», στο δρόμο που ξεψύχησε η μικρή Παναγιώτα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.