Τιμητική διάκριση απονέμεται στο διαμάντι της Πάτρας και της ΕΛ.ΑΣ.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία [ΠΦΠΟ] απονέμει τιμητική διάκριση στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, όπως μας πληροφόρησε μέσω του κάτωθι δελτίου Τύπου, η Αλεξάνδρα Δημοπούλου (ΙΤΥΕ – πανεπιστήμιο Πατρών, σύμβουλος του Δημάρχου Πατρέων στο θέμα των αδέσποτων):

Οι ένστολοι που σαφώς έχουμε ξεχωρίσει γιατί γράφουν ιστορία και δίνουν μαθήματα προόδου στη χώρα μας είναι οι:

Διοικητής : Δημήτριος Διονυσόπουλος

Υποδιοικητής:   Νικόλαος Κωστόπουλος

Αστυνομικός: Μεγακλής Δαλαβούρας

Αστυνομικός : Βησσαρίων Αλέξης

Αστυνομικός : Γεώργιος Αναστασόπουλος

Αστυνομικός : Νεκτάριος Αρσενίου

Και όλο το δυναμικό του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών

Η δικηγόρος Πατρών της Π.Φ.Π.Ο. Έλενα Αρβανίτη, τονίζει κάθε στιγμή την εξαιρετική δουλειά τους  και τη συμβολή τους σε πολύ δύσκολες υποθέσεις ζώων, που σχετίζονται κυρίως με κακοποίηση, ενώ η φιλόζωη δημοσιογράφος Ελίζα Καλλίτση συμπληρώνει αναφερόμενη και στην ευρύτερη συμβολή των Αστυνομικών αυτών προκειμένου να περιοριστούν τα εγκλήματα κατά των ζώων και η κακή αντιμετώπισή τους από τους ανθρώπους ως εξής :

«Το έχω ξαναγράψει και θα το επαναλάβω. Η διαχείριση εκ μέρους των ανθρώπων του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σε υποθέσεις  ζώων , ζώων που είναι κατά βάση σε κίνδυνο, αποτελεί μάθημα που θα έπρεπε να ενσωματωθεί στις Αστυνομικές Σχολές. Καμία υπερβολή εδώ.»

Σύσσωμη η φιλοζωική κοινότητα είμαστε περήφανοι για την αποτελεσματικότητά τους, τη δυναμική παρουσία και δράση τους, την εξαιρετική συνεργασία που προσφέρουν με την αμεσότητα και την επαγρύπνηση, αλλά ακόμα και με τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Η ΠΦΠΟ ξέρει να καταγγέλλει με έντονο τρόπο την αδιαφορία, την παρανομία, κάθε μορφή κακοποίησης και σκληρότητας εις βάρος των ζώων, ξέρει όμως και να επιβραβεύει τους λίγους που αλλάζουν την ιστορία στη χώρα μας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.