Τέλος από τον Alpha Σταματίνα Τσιμτσιλή και Τατιάνα Στεφανίδου – Αυτοί είναι οι αντικαταστάτες τους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και ο όλα τα κανάλια ετοιμάζουν τη μετάβασή τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα…

Το ίδιο και ο Alpha, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες, τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όσο και η Τατιάνα Στεφανίδου θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές του Alpha την 9 Ιουλίου.

«Alpha Παντού» με νέους παρουσιαστές

Φυσικά η πρωινή ζώνη του σταθμού δεν θα μείνει κενή! Το διαχρονικά επιτυχημένο infotainment μαγκαζίνο «Alpha Παντού» έρχεται και φέτος, αυτή τη φορά με τρεις νέους παρουσιαστές.

Η Μαρία Νικόλτσιου, η Έφη Αλεβίζου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης είναι τα τρία πρόσωπα που αναλαμβάνουν την πρωινή ενημέρωση των τηλεθεατών του σταθμού, από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι.

Η μεγάλη αλλαγή πάντως είναι πως η φετινή «διανομή» δεν περιλαμβάνει την έμπειρη Βίκυ Χαντζή, που παρουσίαζε τη συγκεκριμένη εκπομπή από την πρώτη μέρα που μεταδόθηκε μέσα από τη συχνότητα του Alpha με πλειάδα συμπαρουσιαστών, όπως ο Πέτρος Καρσιώτης, ο Παναγιώτης Σουρέλης αλλά και η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η μεγάλη επιστροφή του 10 με 1

Αν παρατηρήσει βέβαια κανείς την ώρα μετάδοσης δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού χρόνια μετά ο Alpha ενεργοποιεί την τρίωρη ζώνη 10 – 1, σε πρώτη φάση τη θερινή σεζόν, ώστε να δώσει μια σχεδόν «χτισμένη» σκυτάλη στην Κατερίνα Καινούργιου, που όλα δείχνουν πως μεταφέρει την εκπομπή της στον συγκεκριμένο σταθμό και την ίδια ώρα από Σεπτέμβριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες σεζόν η εκπομπή «Alpha Παντού» ξεκινούσε συνήθως στις 9 το πρωί, καλύπτοντας περίπου το κενό που δημιουργούσε το τέλος του «Happy Day» κρατώντας ενεργό το συγκεκριμένο slot.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.