«Συμφωνία Μπαρτσελόνα – Μέσι, δέχθηκε μείωση 50%»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου του Μέσι με την Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θα έχει θετική έκβαση. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, υπάρχει αρχική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει πενταετή επέκταση συμβολαίου.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως υπήξαν συζητήσεις τις προηγούμενες εβδομάδες για διετή επέκταση, ώστε ο Μέσι να έχει τη δυνατότητα στη συνέχεια να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS. Ωστόσο, τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν για περισσότερα χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και δημοσιεύματα ανέφεραν πως έπρεπε να κάνει χώρο στο ρόστερ της, προκειμένου να παραμείνει ο Αργεντίνος σταρ. Πάντως, όπως υποστηρίζει η Sport, ο Μέσι δέχθηκε μείωση των αποδοχών του στη τάξη του 50%. Καταλαβαίνει πως οι Καταλανοί βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και έτσι δεν αρνήθηκε την πρόταση. Μάλιστα, το πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις δεν είναι το οικονομικό κομμάτι.

Σύμφωνα με την Sport, η συμφωνία αυτή δεν είναι οριστική, όμως όλα δείχνουν ότι βαίνουν καλώς. Πλέον, είναι η σειρά των δικηγόρων να διευθετήσουν τις λεπτοπέρειες, ενώ η ανακοίνωση αναμένεται στο τέλος του Ιουλίου. Στη συμφωνία υπάρχει και ρήτρα διακοπής συμβολαίου ύψους 350 εκατομμυρίων ευρώ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.