Σήμερα η Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης για τα προγράμματα σπουδών Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Επιστημών Υγείας και Ζωής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παρακολουθήστε Σήμερα 7 Ιουλίου 2021 στις 7μμ την πρωτοποριακή και διαδραστική παρουσίαση  όπου το Διοικητικό Προσωπικό, οι Κοσμήτορες των Σχολών και ο Πρύτανης θα ενημερώσουν για τα προγράμματα σπουδών, τη διαδικασία εισαγωγής και θέματα στέγασης.  

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Επιπρόσθετα, θα υπάρχει σύνδεση με χώρους της πανεπιστημιούπολης συμπεριλαμβανομένων των εργαστήριωνΙατρικήςΟδοντιατρικήςΦαρμακευτικής και Βιολογίας. Έτσι, οι συμμετέχοντες θα έχουν μια πραγματική εικόνα της Πανεπιστημιούπολης και των υποδομών που στηρίζουν τα προγράμματα σπουδών. 

 

Παράλληλα με την ολοκλήρωση της παρουσίασης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνδεθούν ζωντανά και να συνομιλήσουν σε εικονικά – virtual session με εξιδεικευμένους συμβούλους Εισδοχής για ερωτήματα ή απορίες που μπορεί να έχουν. 

ΤοΕυρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρουκατέχει τοσυγκριτικό πλεονέκτημακαθώς προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη δέσμη σπουδών στους τομείςΙατρικής,Οδοντιατρικής,Επιστημών Υγείας και Ζωήςστην Κύπρο,με23 προγράμματασπουδών 11 εκ των οποίων προσφέρονται κατά αποκλειστικότητα απότο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. 

ΤοΕυρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρουδέχεται αιτήσειςεισαγωγήςνέων υποψηφίων αλλά και φοιτητών από μετεγγραφή για τοΑκαδημαϊκό Έτος 2021-2022. 

Έναρξη νέου κύκλου σπουδών :4 Οκτωβρίου 2021 

Περισσότερες πληροφορίες 

Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών τηλ. 00357 – 22713000 ή email:  info@euc.ac.cy  

http://www.euc.ac.cy 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.