Τραγική κατάληξη είχε η 88χρονη από την Αιγιάλεια που αγνοούνταν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τραγική κατάληξη είχε η περιπέτεια της 88χρονης Αρετής Μιχαλοπούλου, της ηλικιωμένης από την Κρήνη Αιγιαλείας που αγνοούνταν από τις 23 Ιουνίου.

Η άτυχη γυναίκα εξαφανίστηκε από το σπίτι της, με τους οικείους της να μην μπορούν να την εντοπίσουν σε οποιοδήποτε πιθανό μέρος.

Η ανησυχία τους ήταν τεράστια όλες αυτές τις ημέρες, αφού η άτυχη γυναίκα έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Άμεσα δήλωσαν την εξαφάνιση της ηλικιωμένης στις αρχές και από τότε ξεκίνησε ένας τεράστιος αγώνας για τον εντοπισμό της.

Στις έρευνες από την πρώτη ημέρα συμμετείχε η 6η ΕΜΑΚ με ειδικό κλιμάκιο και τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο αναζητήσεων θανόντων ατόμων “Τζόρνταν”.

Εκτός από τις αρχές ήταν και οι κάτοικοι του χωριού που βοηθούσαν στην αναζήτηση, συγκροτώντας εθελοντικές ομάδες αναζήτησης προκειμένου όπως έλεγαν χαρακτηριστικά «να βρεθεί η γιαγιά Αρετή».

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το απόγευμα της 24ης Ιουνίου και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Οι έρευνες συνεχίζονταν με αμείωτη ένταση όλο αυτό το διάστημα και δυστυχώς είχαν άσχημη κατάληξη, όταν άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ την εντόπισαν νεκρή σε δύσβατη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.