Που θα γίνουν σήμερα δωρεάν rapid test σε Πάτρα και Πύργο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ, και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε περιοχές της Αχαΐας, εν όψει της νέας αύξησης των κρουσμάτων.

Για σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30) και στα Τσουκαλέϊκα, μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται από επιστημονικά στελέχη του ΕΟΔΥ,  με rapid tests και συμβάλλουν στον περιορισμό της διασποράς της νόσου.

ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ, και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε περιοχές της Ηλείας, εν όψει της νέας αύξησης των κρουσμάτων.

Για σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα, μπροστά από το Δημαρχείο του Πύργου (κατά τις ώρες 09:00 με 17:00), στα Καβάσιλα (στο Κοινοτικό Γραφείο κατά τις ώρες 09:00 με 12:00) και στο Καρδιακαύτι (στο Κοινοτικό Γραφείο κατά τις ώρες 12:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.