Πάτρα: Πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πτώση της θερμοκρασίας θα έχουμε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο προβλέπεται η θερμοκρασία να κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς, με ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν και θα φθάσουν τα 4 μποφόρ.

Στους 31 βαθμούς με ηλιοφάνεια αναμένεται να φθάσει η θερμοκρασία αυρίο Κυριακή.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες. Νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια, ενώ το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στη Δυτική Μακεδονία.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 34 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 17 έως 37, στην Κεντρική Ελλάδα από 16 έως 38 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 17 έως 34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 37-38 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 32 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 34 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 36-37 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, στο Νότιο Αιγαίο και στον Κορινθιακό δυτικοί με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.