Πάτρα: Παραδόθηκαν οικίσκοι για ΠΠΝΠ και Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Στο πλαίσιο της συμμαχίας για την υγεία, συνεχίζουμε δυναμικά τη συνεργασία μας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με  κύριο μέλημά μας την υγειονομική θωράκιση της περιοχής μας».

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης κατά την παράδοση  των δύο οικίσκων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής.

«Σήμερα παραδίδονται  δύο οικίσκοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και ένας ακόμη στο Κέντρο Υγείας Νοτίου Τομέα και ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την προσφορά της. Πρόκειται για εγκαταστάσεις που θα διευκολύνουν στην αποσυμπίευση των δραστηριοτήτων των νοσηλευτικών μονάδων, είτε με τους εμβολιασμούς, είτε με τους δειγματοληπτικούς ελέγχους κατά του covid 19”, εξήγησε ο κ. Καρβέλης.

Και πρόσθεσε: «Η συνεργασία μας θα έχει αδιάλειπτο χαρακτήρα, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου».

Ο κ. Καρβέλης, πραγματοποίησε αυτοψία και ενημερώθηκε για τους  οικίσκους, ενώ  ζήτησε την άμεση λειτουργία τους για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Κατά την παράδοση, το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης,  ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος και ο Αναπληρωτής Διοικητής το ΠΓΝΠ Δημήτρης Μπάκος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.