Πάτρα: Κανονικές θερμοκρασίες σήμερα έως 33 βαθμούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή θα παραμείνει και σήμερα Κυριακή, στην Πάτρα, η θερμοκρασία.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την πρόβλεψη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς, με ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και τους ανέμους να πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ.

Ωστόσο, αύριο και τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας θα αυξηθεί αρκετά η θερμοκρασία και η ζέστη θα είναι και πάλι έντονη καθώς το θερμόμετρο θα δείχνει 36-37 βαθμούς.

Αναλυτικά:

Αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνότερες, αναμένονται κατά διαστήματα σε μεγάλο μέρος της χώρας την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021. Θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πυκνότερες, στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο και από το απόγευμα στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στη Θράκη και στην Ανατολική Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 29, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 18 έως 34, στη Θεσσαλία από 20 έως 35, στην Ήπειρο από 16 έως 32, στη Στερεά Ελλάδα από 19 έως 34, στην Πελοπόννησο από 19 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 33, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 20 έως 31, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στις Κυκλάδες από 21 έως 33, στα Δωδεκάνησα από 23 έως 34 και στην Κρήτη από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ. Από το απόγευμα όμως θα στραφούν σταδιακά στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο σε δυτικούς 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά στα νότια έως 5 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σταδιακά σε νοτιοδυτικούς έως 3 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.