Πάτρα: “Έφυγε” ο εκπαιδευτικός Αντώνης Μπαρμπετάκης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα άφησε ο εκπαιδευτικός, Αντώνης Μπαρμπετάκης νικημένος από τον κορoνοϊό.

Ο άτυχος εκπαιδευτικός είχε νοσήσει την περίοδο του Πάσχα και από τις αρχές του Μαΐου νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ καθώς η Covid του είχε πλήξει το αναπνευστικό σύστημα.

Ο Αντώνης Μπαρμπετάκης ήταν εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και είχε διατελέσει διευθυντής σε σχολικές μονάδες του Μεσολογγίου και κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά υπηρετούσε ως προϊστάμενος εκπαιδευτικός θεμάτων στη διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Για τον θάνατο του, ο αιρετός του ΠΥΣΠΕ Αιτωλοακαρνανίας και Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου, Τάσος Σκαρμούτσος, ανήρτησε το παρακάτω μήνυμα

«Δεν υπήρξες μόνο ένας εξαιρετικός δασκάλος, υπήρξες ένας σπουδαίος παιδαγωγός. Επιτυχημένος σε όλους τους τομείς της ζωής: άνθρωπος, δασκάλος και σύζυγος.
Με ευλάβεια υπηρέτησες την εκπαίδευση, στην οποία τόσο πολύ πίστευες. Έθετες τις διδακτικές σου ικανότητες σε δεινή δοκιμασία, άλλοτε πειραματιζόμενος και άλλοτε με την απλότητα του ανθρώπου που πίνει ένα ποτήρι νερό, με γνώμονα, πάντοτε, την επικοινωνία με τους μαθητές σου.
Η απαράμιλλη διάθεσή σου να εξυπηρετήσεις τους πάντες, η διάχυτη καλοσύνη που σε διέκρινε, αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για την οικογένειά σου, τους φίλους και τον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο.
Επιεικής για τους άλλους και απαιτητικός με τον εαυτό σου.
Αγαπητέ Φίλε και συνάδελφε Αντώνη
Θα σε θυμόμαστε για πάντα!!!
Eυχή προσωπική αλλά και όλων εκείνων που δίδαξες, η μνήμη σου να μείνει αιώνια.Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου οικογένεια».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.