Πάτρα: Ανεβαίνει σήμερα η θερμοκρασία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται για σήμερα Δευτέρα, για την Πάτρα. 

Σύμφωνα με την πρόβλεψη η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 μέχρι 35 βαθμούς, με ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ και η υγρασία τις βραδινές ώρες θα ξεπεράσει το 90%.

Και οι επόμενες ημέρες για την Πάτρα προβλέπονται αρκετά ζεστές, με το θερμόμετρο να δείχνει 36 – 37 βαθμούς.

Αναλυτικά:

Τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 αναμένονται νεφώσεις, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια και τοπικές βροχές στα βόρεια ηπειρωτικά. Θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Άνεμοι έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά στα κεντρικά και βόρεια αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους και διαστήματα θα είναι πυκνότερες, ενώ βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες αναμένονται το μεσημέρι και απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι σχετικά αυξημένες από το μεσημέρι στα νότια ηπειρωτικά και το Νότιο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία στη Θράκη και στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και από 18 έως 35, στη Θεσσαλία από 22 έως 38, στην Ήπειρο από 18 έως 31, στην Ανατολική Στερεά από 21 έως 37, στη Δυτική Στερεά από 19 έως 33, στην Πελοπόννησο από 20 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 30, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 35, στις Κυκλάδες από 19 έως 32, στα Δωδεκάνησα από 24 έως 32 και στην Κρήτη από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.