Πασχάλης: Αυτό είναι τερατούργημα των κίτρινων δημοσιογράφων της εποχής

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Πασχάλης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την κάμερα της εκπομπής «Σου Κου Family». Ο δημοφιλής ερμηνευτής δε δίστασε, μάλιστα, να αναφερθεί με λόγο αιχμηρό στη στιγμή που απασχόλησε την επικαιρότητα με την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ το Σάββατο, ο Πασχάλης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «όλο αυτό είναι ένα δημιούργημα και τερατούργημα, κατά τη γνώμη μου, θα έλεγα των κίτρινων λεγόμενων δημοσιογράφων της εποχής εκείνης. Γιατί εγώ δεν είπα ότι το παιδί είναι στιγμιαίο λάθος. Εγώ είπα ότι αυτό που έκανα, αυτή η απιστία που έκανα, ήταν ένα στιγμιαίο μου λάθος».

«Δεν το κατάλαβε όμως κανένας! Από την στιγμή που βαπτίζεις όλη την ιστορία ως στιγμιαίο λάθος, δεν το κατάλαβες. Αντίθετα το χρησιμοποίησε και το χρησιμοποίησε προσβλητικά » πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο τραγουδιστής στο Σου Κου Family. «Από κει και πέρα όποια υποχρέωση μου επέβαλε το δικαστήριο, εγώ είμαι εντάξει σε αυτήν».

«Η οικογένεια μου συνεχίζει να είναι όπως ήταν και αυτό είναι και το χαρακτηριστικό μας και το καμάρι μας. Φυσικά αυτή η ιστορία άφησε πίκρες, πόνο, αδικία τεράστια προς την οικογένεια μας. Όταν υπάρχει όμως αγάπη όλα ξεπερνιούνται» συμπλήρωσε ο Πασχάλης

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.