Παρί: Ανακοίνωσε τον Σέρχιο Ράμος

Η εποχή Σέρχιο Ράμος στην Παρί Σεν Ζερμέν μόλις άρχισε, με τον Ισπανό στόπερ να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Πόλης της Φωτός και να γυρίζει επισήμως σελίδα στην καριέρα του μετά από 16 χρόνια ανεκτίμητης προσφοράς στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 35χρονος, ο οποίος είχε αποκτηθεί το 2005 από την Σεβίλλη και πέρασε όλη σχεδόν την ποδοσφαιρική ζωή του στην Μαδρίτη, δεν τα βρήκε με την Ρεάλ για νέο συμβόλαιο και έμεινε πριν λίγο καιρό ελεύθερος, με τους Παριζιάνους να ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους και να τον κάνουν δικό τους.

Το πρωί της Τρίτης υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των Παριζιάνων και λίγες ώρες αργότερα έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, που από την πλευρά της προχώρησε σε δεύτερο κόλπο γκρόσο μέσα σε ισάριθμες ημέρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Χακίμι την Δευτέρα.

«Λάτρευα πάντα να φορώ τη φανέλα με το Νο 4 που τη φορώ σε όλη την καριέρα μου. Μου έχει φέρει τύχη και είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να τη φορώ σε έναν σπουδαίο σύλλογο όπως η Παρί Σεν Ζερμέν», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στον επίσημο τηλεοπτικό σταθμό της Παρί ο Σέρχιο Ράμος, λίγο μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με το γαλλικό σύλλογο.

Η ανακοίνωση άργησε λιγάκι παραπάνω αφού έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (08/07).