Ναταλία Γερμανού: Κατακεραυνώνει την εκπομπή της Τσολάκη! “Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση να…”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την έντονη διαφωνία της εξέφρασε η Ναταλία Γερμανού για τα όσα ακούστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής, Καλοκαίρι #Not. 

Το πρωί της Τετάρτης, η παρέα του Open παρουσίασε στους τηλεθεατές όλα τα νεότερα γύρω από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Στο επίκεντρο βρέθηκε η εκπομπή, Πάμε Δανάη και η άφιξη της Δέσποινας Καμπούρη, η οποία όπως όλα δείχνουν, από την επόμενη σεζόν θα ανήκει στην ομάδα του Mega.

Παρακολουθώντας το ρεπορτάζ, η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της, παραδέχτηκαν πως το όνομα της Δέσποινας Καμπούρη είναι μια ιδανική επιλογή για τη συγκεκριμένη εκπομπή, από τη στιγμή που η ίδια είναι μητέρα, γνωρίζοντας έτσι καλύτερα τα θέματα μητρότητας.

Το παραπάνω σχόλιο ενόχλησε τη Ναταλία Γερμανού η οποία και τοποθετήθηκε ανοιχτά, μέσω twitter:

«Εσείς που είστε μητέρες και θέλετε καριέρα στην τηλεόραση, να το προσθέτετε στο βιογραφικό σας. Σύμφωνα με το #kalokairiNot «η τάδε είναι εξαιρετική για τη θέση στο πάνελ διότι είναι μανούλα» Δεν είναι λοιπόν το δώρο ζωής και η ιερή αφοσίωση που πίστευα εγώ. Είναι bio bonus» έγραψε η παρουσιάστρια.

Αμέσως ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της εκπομπής, Λάμπρος Κωνσταντάρας, της απάντησε: «Πρώτη φορά ακούστηκε πως στα πάνελ οι άνθρωποι έχουν ρόλους και ιδιότητες; Και στα βιογραφικά σε όλες τις δουλειές ζητούν οικογενειακή κατάσταση και μάλιστα πληρώνουν και ανάλογα. Παράλογο;».

germanou-lampros.jpg

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.