Κεφαλονιά: Ράγισαν καρδιές στις κηδείες της 16χρονης Ελευθερίας και του 20χρονου Παναγιώτη ΦΩΤΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι τρεις πράξεις του τραγικού επιλόγου της τραγωδίας στην Κεφαλονιά, ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου με το τελευταίο αντίο στην 16χρονη Ελευθερία και συνεχίστηκε το απόγευμα στις Κεραμειές με το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Παναγιώτη.

«Βουβός» και εδώ ο πόνος της απώλειας και της θλίψης για τον αναπάντεχο χαμό ενός νέου παλικαριού!

Η οικογένειά του, συμμαθητές και φίλοι τον αποχαιρέτησαν το Σάββατο το απόγευμα, με θλίψη, πόνο και ένα μεγάλο γιατί να χάνονται νέα παιδιά.

Η τρίτη και τελευταία πράξη του τραγικού περιστατικού θα παιχτεί την επόμενη εβδομάδα με την κηδεία του 80χρονου Διονύση, ο οποίος ήταν το τρίτο θύμα του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος.

 

ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ

Οι καρδιές «ράγισαν» στο τελευταίο «αντίο» της 16χρονης Ελευθερίας στην εξόδιος ακολουθία που τελέστηκε το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Αργοστολίου.

Ήταν εκεί και οι δικοί της άνθρωποι, οι τραγικοί γονείς της, οι συμμαθητές της, φίλοι της και απλοί άνθρωποι και πού ήθελαν να πουν με τον τρόπο τους «αντίο» σε αυτό το όμορφο κορίτσι, που η μοίρα στάθηκε πολύ σκληρή μαζί της.

Την αποχαιρέτησαν, με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, και σχεδόν ομοιόμορφη εμφάνιση με «λευκά» μπλουζάκια (όπως η ψυχή της Ελευθερίας) και μαύρα παντελόνια (της θλίψης και της απώλειας). Μια εκκλησία γεμάτη με νέα παιδιά. «Βουβός» ο πόνος.

https://www.inkefalonia.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.