Ιδιαίτερα μαθήματα στην Πάτρα – instateacher.gr

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και πρωτοφανή συγκυρία της πανδημίας άλλαξε η καθημερινότητα όλων μας. Ιδιαιτέρως ο ρυθμός της ζωής μαθητών, φοιτητών και, κατ’ επέκταση, των γονιών τους, άλλαξε πλήρως, δεδομένου ότι εφαρμόστηκε για την αποτροπή της διασποράς του ιού σχεδόν καθολικά η τηλεκπαίδευση. Μια σύγχρονη μέθοδος, η οποία αρχικώς δυσκόλεψε την πλειονότητα των συμμετεχόντων, αλλά, καταληκτικά, απέδειξε πως αποτελεί μια άκρως χρήσιμη και λειτουργική πρακτική, με πολλαπλά οφέλη.

Φυσικά, η εξ αποστάσεως εκπαίδευση, δεν αποτελεί καινούριο φαινόμενο, καθώς, στις εξελιγμένες τεχνολογικά χώρες, εφαρμόζεται επιτυχώς εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας, η λεγόμενη «ηλεκτρονική μάθηση» ήρθε για να μείνει, σε ποικίλες εκφάνσεις του εκπαιδευτικού συστήματος, καθότι προσφέρει ευελιξία, στα επίπεδα της επιλογής, κέρδος χρόνου και, κυρίως, την επίτευξη της κατάργησης των αποστάσεων.

Εφεξής, λοιπόν, η διευκόλυνση των σπουδών και της φροντιστηριακής ενίσχυσής τους, η συνεχής κατάρτιση -κάτι που επιβάλλεται πλέον στις διαρκώς μεταβαλλόμενες κοινωνικό-οικονομικές συνθήκες-, μέσω της τηλεκπαίδευσης, τείνει να καταστεί θεσμός.

Σε αυτό έρχεται να βοηθήσει η νέα πλατφόρμα instateacher.gr, που δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές, και φοιτητές να βρουν, με ιδιαίτερη ευκολία και γρήγορα, τους πλέον κατάλληλους και αξιόπιστους δασκάλους και καθηγητές.

Σημειωτέον, η συγκεκριμένη πλατφόρμα, διαθέτει 3.340 εκπαιδευτικούς, για 225 μαθήματα, που μπορούν να γίνουν online αλλά και κατ’ οίκον. Συγκεκριμένα για τα μαθήματα κατ’ οίκον υπάρχουν καθηγητές σε 793 περιοχές της χώρας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Πάτρα.

Η γκάμα των μαθημάτων, μάλιστα, αγγίζει την πληρότητα, καθώς κανείς μπορεί να αναζητήσει δάσκαλο και καθηγητή για σχολικά, ξένες γλώσσες (16!), πληροφορική, τέχνες, χορό, μουσική, αθλητισμό-ευεξία και πανεπιστημιακά αντικείμενα!

Στις παροχές συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν τον δάσκαλο ή τον εκπαιδευτικό που επιθυμούν για το παιδί τους, ελέγχοντας το βιογραφικό του και τους τίτλους σπουδών του, που συνοδεύεται από τη φωτογραφία του και αξιολογήσεις άλλων μαθητών, καθώς και το κόστος του μαθήματος.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η πλατφόρμα instateacher.gr παρέχει εντελώς δωρεάν τις υπηρεσίες της, ενώ η επικοινωνία με τους δασκάλους πραγματοποιείται μέσω της σχετικής φόρμας στο προφίλ τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.