Πέτσας: Περιοδεία στην Πελοπόννησο για την επιτάχυνση των εμβολιασμών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε περιοχές της Πελοποννήσου θα περιοδεύσει την Πέμπτη 22 Ιουλίου ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, για τον συντονισμό των δράσεων σχετικά με την επιτάχυνση των εμβολιασμών.

Το πρόγραμμα του κ. Πέτσα περιλαμβάνει επισκέψεις στα δημαρχεία Κορίνθου, Τρίπολης και Αργους -Μυκηνών και στην έδρα της περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών θα συναντηθεί με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, της εκκλησίας, του ιατρικού, του εμπορικού και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και της κοινωνίας των πολιτών, για την ενίσχυση της συνεργασίας και τον συντονισμό των δράσεων για την επίτευξη των στόχων του εμβολιαστικού προγράμματος.

Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Πέτσας έκανε έκκληση στους πολίτες μέσω χθεσινών ραδιοφωνικών του δηλώσεων να μην αναβάλουν τα προγραμματισμένα ραντεβού τους για εμβολιασμό κατά την περίοδο του Αυγούστου. Ακόμη, τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει ένα πιο ξεκάθαρο πλάνο στρατηγικής και πιο σαφείς κανόνες για εμβολιασμένους ή μη σε ό,τι αφορά τη διασκέδαση και τις μετακινήσεις.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.