Αστυνομικός μέλος σπείρας διακίνησης κοκαΐνης – Είχαν αποδράσει από το αλλοδαπών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το ρόλο του σωματοφύλακα σε ηγετικό μέλος σκληρής συμμορίας διακίνησης κοκαΐνης φέρεται να είχε αναλάβει αστυνομικός που υπηρετούσε σε μάχιμη υπηρεσία της Αθήνας.

Χειροπέδες σε επτά άτομα από τους αξιωματικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ. Οι «αδιάφθοροι» εντόπισαν όπλο ένστολου το οποίο είχαν αφαιρέσει κατά τη διάρκεια απόδρασης από την Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη το 2009.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα στους αξιωματικούς των Εσωτερικών Υποθέσεων έφτασε η πληροφορία ότι εν ενέργεια αστυνομικός είχε αναλάβει χρέη bodyguard σε κακοποιό ο οποίος εμπλέκεται με διακίνηση κοκαΐνης. Ο συλληφθείς αστυνομικός σύμφωνα με πληροφορίες συνόδευε τον διακινητή σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Ήταν όπως φαίνεται το δεξί του χέρι και έτοιμος να «καθαρίσει» για τον αρχηγό.

Ωστόσο οι «αδιάφθοροι» της ΕΛΑΣ του πέρασαν χειροπέδες ενώ συνολικά συνελήφθησαν έξι μέλη του κυκλώματος που έσπρωχναν κοκαΐνη και χασίς στις πιάτσες της Αθήνας.

Αυτό όμως που προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό είναι το γεγονός ότι στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε όπλο αστυνομικού. Όπως διαπιστώθηκε από τον σειριακό αριθμό το όπλο ανήκε σε ένστολο και οι συλληφθέντες το είχαν αρπάξει όταν είχαν αποδράσει από την Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη. Το όπλο έχει σταλεί για βαλλιστική εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Κατά τις τηλεφωνικές τους επικοινωνίες οι συλληφθέντες χρησιμοποιούσαν κώδικες ονομασίες. Την κοκαΐνη την έλεγαν «χιόνια στο καμπαναριό» ενώ το χασίς «τσόκο».

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.