Η ΕΡΤ ζήτησε συγγνώμη από τον Λευτέρη Πετρούνια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

H μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια από την ΕΡΤ, στα προκριματικά των κρίκων, στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, έφερε, όπως ήταν φυσικό τσουνάμι αντιδράσεων, ενώ προκάλεσε και την αντίδραση του ίδιου, ο οποίος σε δηλώσεις του εξέφρασε τη μεγάλη απογοήτευσή του γι’ αυτό το γεγονός.

Όπως ανέφερε το απόγευμα του Σαββάτου στην εκπομπή «Τόκιο 2020», ο Διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος, η δημόσια τηλεόραση ζήτησε συγγνώμη από τον Έλληνα Ολυμπιονίκη, προαναγγέλλοντας παράλληλα ότι θα υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για το θέμα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Λυκουρόπουλος κανείς στην ΕΡΤ δεν περίμενε η ιαπωνική παραγωγή να μη δείξει την προσπάθεια του Πετρούνια, ο οποίος ως γνωστόν είναι χρυσός ολυμπιονίκης στο συγκεκριμένο αγώνα, ενώ είναι και το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στην ιαπωνική πρωτεύουσα, προσθέτοντας ότι αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχε ζητηθεί ειδική κάλυψη για την προσπάθεια του «άρχοντα των κρίκων».

“Μεταφέραμε κι εγώ προσωπικά στον Λευτέρη, τη συγγνώμη και την κατανόηση, να καταλάβει ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση από πλευράς ΕΡΤ, να γίνει αυτό που έγινε και να μην μεταδοθεί ζωντανά η προσπάθειά του, που είναι κι αλάνθαστη, φανταστική προσπάθεια, τη δείξαμε μετά διορθώνοντας ένα τεχνικό λάθος. Μεταφέραμε στο περιβάλλον του Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση, τους οποίους έχουμε προσκαλέσει πολλές φορές εδώ, να κατανοήσουν ότι δεν υπήρχε πρόθεση, ως αίσθηση συγγνώμης απέναντι στο περιστατικό”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λυκουρόπουλος.

 

 

 

 

zougla.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.