Δυο συναυλίες από την Πολυφωνική Πατρών το Σαββατοκύριακο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πραγματοποιούνται το Σαββατοκύριακο, οι δύο τελευταίες συναυλίες του Ωδείου της Πολυφωνικής [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διεύθυνση: Έφη Καββαδία- Ζέρβα].

Πρόκειται για δύο ιδιαίτερες θεματικές συναυλίες, οι οποίες θα γίνουν στο αίθριο του Οργανισμού, στις 9 το βράδυ, με ατομικές προσκλήσεις και με την τήρηση των ισχυόντων υγειονομικών κανόνων.

Συγκεκριμένα το Σάββατο το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η «Μουσική βραδιά Franz Schubert», αφιέρωμα στον μεγάλο Βιεννέζο ρομαντικό συνθέτη, με συντελεστές, σπουδαστές των τάξεων Πιάνου, Έφης Καββαδία- Ζέρβα [η οποία έχει επιμεληθεί και τις δύο συναυλίες] και Μονωδίας, Ειρήνης Καράγιαννη. Συνοδεία πιάνου: Λούση Χριστοδούλου.

Την Κυριακή το βράδυ, η συναυλία με τον τίτλο: «Moovie piano night», θα είναι αφιερωμένη στην κινηματογραφική μουσική, με θέματα παρμένα από ταινίες, που χάραξαν ανεξίτηλα την δημιουργική πορεία του κινηματογράφου. Η συναυλία θα παρουσιαστεί από τους σπουδαστές Πιάνου, τάξης, Έφης Καββαδία- Ζέρβα, ενώ θα μετάσχουν και οι καθηγητές του Ωδείου, Ειρήνη Καράγιαννη, Γιώργος Παπαγεωργίου και Γιώργος Λαμπράκος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.