Δημοσκόπηση MRB: Ποιος προηγείται στα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προβάδισμα καταγράφει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά έναντι του Ανδρέα Λοβέρδου και του Νίκου Ανδρουλάκη σε δημοσκόπηση της MRB σχετικά με την καταλληλότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Ειδικότερα, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συγκεντρώνει στο σύνολο του εκλογικού σώματος ποσοστό 29%. Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος συγκεντρώνει ποσοστό 20% ενώ ο Νίκος Ανδρουλάκης 12,7%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 6,9% επιθυμεί κάποιον άλλο και το το 30,4% δεν παίρνει θέση.

Στις απαντήσεις εντός των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ (του 2019), η Φώφη Γεννηματά συγκεντρώνει ποσοστό της τάξεως του 56,7%, ο Ανδρέας Λοβέρδος 24,3% και ο Νίκος Ανδρουλάκης 15.9%.

Τ υψηλότερα ποσοστά του κυρίου Ανδρέα Λοβέρδου εμφανίζονται μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ και της Ελληνικής Λύσης, ενώ η Φώφη Γεννηματά εμφανίζει υψηλά ποσοστά μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Μέρα 25%.

Τέλος, οι ερωτηθέντες δίνουν απαντήσεις και για το αν το Κίνημα Αλλαγής θα πρέπει να συνεργαστεί με τη ΝΔ ή το ΣΥΡΙΖΑ. «Το Κίνημα Αλλαγής σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συνεργαστεί ή να συμμαχήσει με κάποια από τα δύο μεγάλα κόμματα» λέει το 63,6% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ, ενώ όχι στη συνεργασία απαντά και το 33,3% του συνόλου των ερωτηθέντων.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.