Η Τζιλ Μπάιντεν στο εξώφυλλο της Vogue

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Τζιλ Μπάιντεν είναι το νέο εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Αυγούστου. Η πρώτη κυρία φωτογραφίζεται εντυπωσιακή φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα Oscar de la Renta με φόντο τον καταπράσινο κήπο του Λευκού Οίκου αναφέρει η Guardian.

Στην συνέντευξή της η πρώτη κυρία είπε ότι ο σύζυγός της αποδείχθηκε «πιο ψύχραιμος» από τον Ντόναλντ Τράμπ. «Ένας από τους λόγους που εξελέγη ο Τζο» αναφέρει η Τζιλ Μπάιντεν «είναι επειδή οι άνθρωποι ήθελαν κάποιον που θα “ επουλώσει τις πληγές” όχι μόνο της πανδημίας, που πιστεύω ότι έκανε ο Τζο. Είναι ένας πιο ήρεμος πρόεδρος. Ρίχνει τους τόνους.»

Κατά τη σύνοδο κορυφής των G7 η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο σακάκι, στην πλάτη του οποίου αναγραφόταν η λέξη «ΑΓΑΠΗ» από τους σχεδιαστές Zadig & Voltaire. Στη συνέντευξή της στη Vogue, η πρώτη κυρία είπε ότι είναι «εκπληκτικό» όταν οι επιλογές της μόδας πυροδοτούν τον διάλογο.

Αποκάλυψε ότι δεν συνεργάζεται με στιλίστα, και οι επιλογές των ρούχων της είναι τις περισσότερες φορές από σχεδιαστές που δεν είναι τόσο γνωστοί. Όταν επέλεγα ρούχα για την ορκωμοσία, αυτό ήταν ένα από τα κριτήρια που σκέφτηκα», είπε η Μπάιντεν.

 

ΑΜΠΕ

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.