Τάσος Αρνιακός: Αυτοί είναι οι δυο κούκλοι πολίστες γιοι του μετεωρολόγου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τον Τάσο Αρνιακό τον βλέπουμε καθημερινά στους δέκτες μας, στην πρόγνωση του καιρού, μέσα από την συχνότητα του Ant1. Αυτό που ενδεχομένως όμως οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι πως ο Τάσος Αρνιακός έχει δύο γιους, τον Σπύρο και τον Γιώργο.

Τα δυο αγόρια μάλιστα σε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day μίλησαν για την μεταξύ τους σχέση, τον πατέρα τους και τα σχόλια που τους λένε οι φίλοι τους.

«Βλέπουμε φανατικά τον πατέρα μας στην τηλεόραση και τον κριτικάρουμε. Σχολιάζουμε το κοστούμι που φοράει και τον πρόλογό του. Οι φίλοι μας μας παίρνουν τηλέφωνο όταν θέλουν να πάνε κάπου, να ρωτήσουμε τον μπαμπά τι καιρό θα κάνει. Είμαστε πολύ δεμένα αδέλφια. Έχουμε κοινά και διαφορετικά στοιχεία και με αλληλοσυμπληρώνει. Θαυμάζουμε τη μητέρα μας, έχει θυσιάσει την καριέρα της για μας», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι γιοι του Τάσου Αρνιακού.

Τα δυο αγόρια μίλησαν και για την προσωπική τους ζωή. Ο Γιώργος Αρνιακός όπως αποκάλυψε έχει σχέση εδώ και 6 χρόνια ενώ ο Σπύρος Αρνιακός αποκάλυψε ότι συμβουλεύεται τον αδελφό του στα προσωπικά του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.