Γιάννης Μπέζος: «Και νεότεροι άνθρωποι έχουν απαξιωτική συμπεριφορά στο θέατρο»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μπέζος στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που αυτό το καλοκαίρι θα περιοδεύσει ανά την Ελλάδα με την παράσταση «Οθέλλος» σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη, αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν το θέατρο και όχι μόνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ορισμένες ακραίες συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου με αιφνιδίασαν, με έφεραν σε μια αμηχανία και με στεναχώρησαν πολύ. Είναι ανθρώπινη αδυναμία αυτό. Οι άνθρωποι έχουμε έναν πολύ καλό εαυτό και έναν πολύ σκοτεινό. Δυστυχώς. Το ότι γνωριζόμαστε μεταξύ μας, ποιος είναι πιο έντονος στη συμπεριφορά του, αυτά είναι γνωστά λίγο ή πολύ. Αλλά οι ακρότητες αυτές όχι».

«Δεν είναι μόνο τα θέματα της σεξουαλικής παρενόχλησης ή πολύ περισσότερο της κακοποίησης, που είναι και αυτές οι περιπτώσεις οι πολύ βαριές. Υπάρχει όμως ένας τρόπος, μια συμπεριφορά την οποία την έχουμε χρόνια στη δουλειά μας και πολλές φορές είναι απαξιωτική. Κυρίως στους νεότερους ανθρώπους. Και νεότεροι άνθρωποι έχουν απαξιωτική συμπεριφορά και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε» πρόσθεσε ο αγαπημένος καλλιτέχνης στην εκπομπή του ALPHA. «Όταν ήμουν νεότερος είχα αδυναμίες μεγάλες τις οποίες προσπάθησα να καταπολεμήσω. Όσο μεγαλώνει κανείς, αν θέλει να βλέπει τον εαυτό του σοβαρά, θα πρέπει αυτά λίγο να τα χαλιναγωγεί».

«Σίγουρα στο παρελθόν θα έχω αδικήσει ανθρώπους ή θα έχω φερθεί πιο έντονα. Όχι, βέβαια, με συμπεριφορές ακραίες αλλά θα έχω κάνει και πράγματα χωρίς νόημα, ανόητα. Σίγουρα δηλαδή έχω κάνει. Τα τελευταία χρόνια, όμως, όχι» συμπλήρωσε ο Γιάννης Μπέζος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.