Είναι οριστικό: Ο Κωστής Μαραβέγιας στην ΕΡΤ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με τη σφραγίδα της διοίκησης της δημόσιας τηλεόρασης τη νέα σεζόν ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα είναι ο οικοδεσπότης της καινούργιας μουσικής εκπομπής.

Τα στελέχη της ΕΡΤ είχαν αποφασίσει πως η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο δεν θα συνεχιζόταν και του χρόνου και για αυτό αναζητούσαν μία πιο σύγχρονη και μοντέρνα μουσική εκπομπή.

Η αλήθεια είναι πως με το εξαιρετικό «Μουσικό κουτί» του Νίκου Πορτοκάλογλου είχαν να… ανταγωνιστούν ακόμα και το ίδιο το πρόγραμμά τους, επιθυμώντας να δημιουργήσουν μία εκπομπή που θα δικαιώνει επίσης τον όρο «ψυχαγωγία» και όχι απλώς θα στήνεται ένα… μπουζουκλερί.

Έτσι την προηγούμενη βδομάδα εγκρίθηκε επίσημα από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ η νέα εκπομπή με οικοδεσπότη τον Κωστή Μαραβέγια που επιθυμεί να προσφέρει ωραία τραγούδια, αλλά και γέλιο.

Πώς θα γίνει αυτό;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο αρχικός σχεδιασμός της εκπομπής αναφέρει ότι ο Κωστής Μαραβέγιας κάθε βδομάδα θα έχει δύο καλεσμένους από το χώρο της μουσικής, αλλά και δύο ηθοποιούς που θα παίρνουν μάλιστα μέρος σε… ιδιαίτερα acting… σχολιάζοντας με χιουμοριστικό τρόπο διάφορα που συμβαίνουν. Για το λόγο αυτό θα έχει… συνεργό του τον standup comedian Βύρωνα Θεοδωρόπουλο με σκοπό να «στήνουν» χιουμοριστικές ενότητες και μαζί με τους καλεσμένους τους, αλλά και με κάποιους που θα είναι στο πλατό, από το κοινό της εκπομπής. Με τον τρόπο αυτό θα «παντρέψουν» τα τραγούδια με το γέλιο ώστε η νέα ψυχαγωγική εκπομπή να κρατά κάθε σαββατόβραδο ευχάριστη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό …!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.