Αλέξης Παππάς – The Bachelor 2: Η αποκάλυψη για τα γυρίσματα του ριάλιτι του Alpha

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Αλέξης Παππάς έχει τρομερή τηλεοπτική εμπειρία την οποία την χρησιμοποιεί και έχουν μείνει όλοι με το στόμα ανοιχτό, λέει ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Αλέξης Παππάς και το μεγάλο στοίχημα του Bachelor 2. Ο δεύτερος κύκλος του Bachelor έρχεται με τον πρώην Survivor Αλέξη Παππά να κερδίζει από νωρίς το ενδιαφέρον των γυναικών που διεκδικούν μια θέση στην καρδιά του.

Περισσότερα αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής στο Πρωινό, ο οποίος είχε όλο το ρεπορτάζ για τα γυρίσματα του ριάλιτι αλλά και τον… πολυτάλαντο Αλέξη Παππά.

«Είναι εκπληκτικός, λένε, ο τρόπος με τον οποίο υποδύεται οτιδήποτε του δοθεί.

Στην αρχή του είχαν και ακουστικό, αλλά κατάλαβαν ότι δεν το είχε ανάγκη. Έχει τρομερή τηλεοπτική εμπειρία την οποία την χρησιμοποιεί και έχουν μείνει όλοι με το στόμα ανοιχτό. Είναι μεγάλη η ικανότητά του και δεν κάνω πλάκα», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Κάνει πολύ σπουδαία πράγματα και έχει αναδείξει την εκπομπή, έχει αναδείξει τον εαυτό του.

Από τα γυρίσματα του δεύτερου επεισοδίου ο Αλέξης Παππάς ξεκινά να αποκτά αληθινά συναισθήματα για τα κορίτσια του ριάλιτι».

https://www.newsit.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.