Βίντεο: Βοηθάει το… αφεντικό του στη μετακόμιση!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μπορεί οι σκύλοι να μην έχουν επιδέξια χέρια όπως εμείς ωστόσο έχουν μια καρδιά από χρυσάφι. Κι έτσι θα κάνουν τα πάντα για να βάλουν τα δυνατά τους να τα καταφέρουν. Η τέλεια προσωπικότητά τους και ο ιδανικός χαρακτήρας τους εγγυάται πως θα γίνονται κάθε φορά θυσία για μας. Όπως ακριβώς και αυτός ο τέλειος σκυλάκος ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ που βοηθάει το αφεντικό του με το κουβάλημα ενός στρώματος. Έτσι, όπως θα έκανε κι ένας πραγματικός φίλος!

Ο σκυλάκος μοιάζει τόσο πρόθυμος να βοηθήσει και κουβαλάει σαν άνθρωπος το στρώμα, λες και ήταν άνθρωπος. Τώρα, η δουλειά έχει γίνει σωστό παιχνιδάκι και ο σκύλος μας μπορεί να ριλαξάρει κοντά στην τηλεόραση και να παρακολουθήσει τα αγαπημένα του τηλεοπτικά σόου, παρέα με τον «μπαμπά» του. Όπως ήταν αναμενόμενο, το εντυπωσιακό βίντεο ανέβηκε στα social media και έγινε αμέσως viral.

Εντυπωσιασμένοι οι απανταχού χρήστες των κοινωνικών δικτύων εκδήλωσαν τον θαυμασμό τους για τον προκομένο σκυλάκο, δηλώνοντας πως θα ήθελαν κι αυτοί ένα τέτοιο σκυλί να τους βοηθάει με τις δουλειές στο σπίτι. «Αυτό το στρώμα προορίζεται για μεγάλες ξάπλες!» σχολίασε κάποιος που είδε το τέλειο βίντεο με τον νοικοκύρη σκυλάκο. «Κι εγώ θέλω τέτοιον σκύλο για το σπίτι!» ανέφερε κάποιος άλλος. «Είναι πανέξυπνος και τόσο χαριτωμένος!» έσπευσε να συμπληρώσει ένας άλλος εντυπωσιασμένος σχολιαστής. «Τι καλό και νοικοκυρεμένο σκυλάκι» σημείωσε κάποιος άλλος για τον απίθανο σκύλο που κουβαλάει το κρεβάτι του παρέα με το αφεντικό του.

«Είναι τόσο αξιολάτρευτος. Τον θέλω!» έγραψε κάποιος άλλος ξετρελαμένος με αυτό το υπέροχο σκυλάκι ράτσας γκόλντεν ριτρίβερ, που φημίζονται για την εξυπνάδα, την καλοσύνη και την παιχνιδιάρικη διάθεσή τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.