Βίντεο: Το επικίνδυνο παιχνίδι ενός φιδο-κυνηγού με πύθωνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο viral βίντεο θα παρακολουθήσετε έναν κυνηγό φιδιών από την Αυστραλία ο οποίος είχε την ευκαιρία να νιώσει καλά στο πετσί του τη θανάσιμη δύναμη του πύθωνα.

Ο φιδο-κυνηγός κατόρθωσε να συλλάβει τον πύθωνα με τα χέρια του, ωστόσο το επικίνδυνο ερπετό απέδειξε ότι δεν δαμάζεται τόσο εύκολα με το που θα τον πιάσει ένας άνθρωπος.

Ο επαγγελματίας κυνηγός ερπετών αποφάσισε να κάνει επίδειξη τον πύθωνα carpet που μόλις είχε πιάσει στην περιοχή Νορθλέικς, στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας.

Όμως, παρά την εμπειρία του και την προσοχή που επέδειξε, το επικίνδυνο ερπετό αποδείχτηκε πολύ ζόρικο για να τα παρατήσει και να παραδοθεί τόσο εύκολα.

Ξαφνικά, το φίδι πλησίασε επικίνδυνα κοντά στον άντρα και βρήκε την ευκαιρία να πάρει την εκδίκησή του από τον φιδο-κυνηγό και κουλουριάστηκε σφιχτά στον λαιμό του.

Αλλά ο έμπειρος κυνηγός ερπετών έπιασε τον πύθωνα απαλά, με το φίδι να μην αισθάνεται ότι απειλείται κι έτσι χαλάρωσε το σφίξιμό του κι άφησε τον λαιμό του άντρα.

«Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα άγριο ζώο, οπότε πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός» σχολίασε ο έμπειρος φιδο-κυνηγός.

Το βίντεο ανέβηκε στα social media και πολύ γρήγορα έγινε viral.

«Αυτό λέγεται επίδειξη και πολλές φορές δεν βγαίνει σε καλό» προειδοποίησε ένας από τους χρήστες που είδαν το βίντεο.

«Τα φίδια είναι απρόβλεπτα πλάσματα! Τα απέφευγα από μικρό παιδί» σχολίασε κάποιος άλλος.

«Αν ο φιδο-κυνηγός είχε εγκεφαλο, θα είχε πάθει διάσειση» ανέφερε με χιούμορ κάποιος άλλος για το χτύπημα που κατάφερε το φίδι στο κεφάλι του φιδο-δαμαστή.

«Τον τρελό!» αρκέστηκε να πει κάποιος άλλος για τον άντρα που ριψοκινδύνεψε παίζοντας με τον τεράστιο πύθωνα.

«Πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται να ζήσουν κι άλλοι προσπαθούν να επιταχύνουν τον χρόνο που θα πεθάνουν» σχολίασε κάποιος άλλος, χαρακτηρίζοντας ανεύθυνη τη συμπεριφορά του άντρα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.