Τσίπρας: Κυβερνά τη χώρα το μαυσωλείο του νεοφιλελευθερισμού

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για όλα τα θέματα της επικαιρότητας εξαπέλυσε με την έναρξη της ομιλίας του ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Αναφερόμενος στο εργασιακό νομοσχέδιο ο κ. Τσίπρας μίλησε για αποκαθήλωση του εργατικού δικαίου και της κοινωνικής δικαιοσύνης αλλά και κυβερνητική προσπάθεια να εγείρει συναισθήματα κοινωνικού αυτοματισμού και να δημιουργήσει εικόνα απόλυτου διχασμού στην κοινωνία.

Παράλληλα ο κ. Τσίπρας έκανε εκτενή αναφορά στην υπερχρέωση της Νέας Δημοκρατίας από δάνεια ερωτώντας αν ο κ. Μητσοτάκης αποφεύγει τη Βουλή γιατί φοβάται τον δικαστικό επιμελητή για τα δάνεια του κόμματός του. «Κυβερνά ένα κόμμα χρεωμένο οικονομικά αλλά και ηθικά » είπε.

Σφοδρή ήταν όμως και η επίθεση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ζήτημα του εμβολιασμού λέγοντας ότι η κυβέρνηση συμπεριφέρεται με ανευθυνότητα και μόνο προς χάριν επικοινωνίας.

«Ξεστοκάρετε πάνω στους νέους της χώρας μας, όλο το μίσος που στοκάρουν παντού και πάντα απέναντι στη νεότητα τα αυταρχικά καθεστώτα» είπε ο κ. Τσίπρας κατηγορώντας την κυβέρνηση για στοχοποίηση νέων και εργαζομένων.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για εξαπάτηση  της μεσαίας τάξης.

«Βαδίζετε συστηματικά προς τα πίσω. Στην αντίληψη του χθες που αρχίζει σιγά σιγά να ξεθωριάζει. Σαν να κυβερνά τη χώρα το μαυσωλείο του νεοφιλελευθερισμού. Διαλύετε την επιθεώρηση εργασίας. Πλήττετε το οκτάωρο» είπε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.