Το τένις, ο γιος του μπάρμπα Μήτσου και η Σάκκαρη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σούπερ ανάλυση για την περίπτωση της Σάκκαρη, από τον καλό συνάδελφο Γιώργο Πλη (Super B tv)::

Υπόθεση Σάκκαρη: Το τένις δεν είναι ένα λαϊκό άθλημα, όπως π.χ. το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ. Για να παίζεις επαγγελματικό τένις σε χώρες όπως η Ελλάδα πρέπει να έχεις προϋποθέσεις: Ή να έχεις αρκετά λεφτά εσύ ή η οικογένειά σου, ή να κάνεις καμιά άλλη κανονική δουλειά παράλληλα που να σου αποφέρει επίσης αρκετά χρήματα. Εν πάση περιπτώσει, να είσαι (τουλάχιστον) ευκατάστατος. Γιατί πρόκειται για ακριβό άθλημα, το οποίο δεν πριμοδοτείται και – ειδικά στην Ελλάδα – δεν σου αποφέρει και χρήματα.
Με λίγα λόγια δεν μπορεί ο γιος του μπάρμπα Μήτσου από την Τραχανοπλαγιά να ασχοληθεί εύκολα με το τένις (εκτός από την παραλία…) και, κυρίως, να έχει τις αντοχές να γίνει επαγγελματίας.
Ένα λοιπόν ευκατάστατο κορίτσι παίζει καλό τένις και έτυχε να έχει μια καλή προσωπική σχέση με τον γιό του Μητσοτάκη, ο οποίος επίσης προέρχεται από οικογένεια που «προβλέπεται» να ασχολείται με αθλήματα όπως το τένις.
Εσείς λοιπόν ρε τριτοτέταρτοι…τι πρόβλημα έχετε αν τα έχει η Σάκκαρη με τον γιο του Κυριάκου; Αφού τον γιο του μπαρμπα Μήτσου που λέγαμε δεν θα τον συναντήσει ποτέ για να τα έχει μ αυτόν…!
Εκτός αν σταματήσετε τις ανοησίες και αφήσετε τον κόσμο να απολαύσει το τένις, ώστε να περάσει σταδιακά ως σπορ και στα πιο μικρά οικονομικά και κοινωνικά στρώματα.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.