Συγκλονίζει η κατάθεση του συζύγου της Κάρολαϊν – «Στόχευαν τη γυναίκα μου με revolver»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο σύζυγος της Κάρολαϊν μιλώντας στους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών, προσπάθησε να εξιστορήσει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα διαδραματίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 11ης Μαΐου, αλλά και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των αστυνομικών.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο 32χρονος πιλότος μιλάει σε χρόνο ενεστώτα. “Είμαστε αγαπημένοι και μένουμε στη μεζονέτα. Η γυναίκα μου δεν εργάζεται και σπουδάζει στο πανεπιστήμιο”, λέει αρχικά ο πιλότος για να αναφερθεί στη συνέχεια στο τρόπο με τον οποίο τον ακινητοποίησαν οι δράστες. «Επειδή ένιωθα το όπλο και έβλεπα τον άλλο να στοχεύει τη γυναίκα μου με το revolver, δεν αντιστάθηκα καθόλου και έπεσα στο πάτωμα. Τους είπα πως τα χρήματα είναι στο σαλόνι. Αυτός με το πιστόλι ξεκίνησε να μου δένει το στόμα με ταινία. Με έπιασε στο στόμα και γύρω από το κεφάλι και τον λαιμό πολλές φορές σφιχτά και συνέχισε να με κρατάει στο πάτωμα, σπρώχνοντας με το χέρι του στην πλάτη», ανέφερε στους αστυνομικούς λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία.

Προσπαθώντας να περιγράψει τους ανθρώπους που εισέβαλαν στο σπίτι του και στέρησαν τη ζωή της Κάρολάιν τονίζει τα εξής: «Οι δύο άνδρες ήταν πιο ψηλοί από εμένα, που είμαι 1.77. Φορούσαν σκούρα ρούχα, μακρυμάνικες μπλούζες και μαύρα γάντια στα χέρια τους. Στο κεφάλι τους φορούσαν full face κουκούλες και φαίνονταν μόνο τα μάτια τους. Ο ένας κρατούσε ένα μαύρο πιστόλι και ο άλλος ένα ασημένιο revolver, αυτό με τον μύλο. Τους δύο ψηλούς δεν μπορώ να τους αναγνωρίσω, είδα μόνο τα μάτια τους και θυμάμαι το βλέμμα τους. Αυτός με το revolver φαινόταν λιγότερο σίγουρος για τις κινήσεις του, δεν πήρε πρωτοβουλίες».

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο πιλότος οι δύο δράστες είχαν ύψος από από 1,8 έως 1,87, κανονική σωματική διάπλαση, ο ένας 25- 30 ετών κι ο άλλος από 30- 35. Ανέφερε στους αστυνομικού όιτ κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις του, ενώ όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι ήταν δεμένος με σχοινί στο ένα πόδι του κρεβατιού.

«Προσπάθησα να καλέσω το “100”, αλλά επειδή το έκανα με τη μύτη, πρέπει να πήρα και άλλα παρόμοια νούμερα. Τελικά κατάφερα να μιλήσω με την αστυνομία και φώναζα βοήθεια. Μου ζητούσαν να πω που είμαι, αλλά επειδή είχα την ταινία στο στόμα, δεν ξέρω αν με κατάλαβαν. Αφού έκλεισε η γραμμή, κάλεσα από την επανάκληση τη γειτόνισσα μας. Και σ’ αυτήν φώναζα όσο μπορούσα βοήθεια. Τελικά μετά από περίπου 15-20 λεπτά άκουσα θόρυβο από κάτω, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, δεν ξέρω με ποιον τρόπο», είπε ο πιλότος.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.